Tel: 06 166 605 00

Huisstijl

Een huisstijl is als het ware de visuele identiteit van een bedrijf. Belangrijke elementen van een huisstijl zijn: Naam, logo, kleurenpalet en lettertype. Al deze elementen worden door ons consistent gebruikt in alle uitingen. Voorbeelden hiervan zijn natuurlijk je website, visitekaartjes, briefpapier (gedrukt en digitaal) en visuals voor social media.

KillerDesign Huisstijl

  • Visie: We zetten samen op een rij wie je klanten en relaties zijn, wat voor uitstraling je bij die doelgroep vindt passen en welke boodschap je wilt uitdragen. KillerDesign helpt je graag dit helder te krijgen en je op de goede spoor te zetten.
  • Design: Fris, vernieuwend en een gezonde doses lef. Deze eigenschappen zorgen voor creatieve, moderne ontwerpen welke helemaal aansluiten bij de huidige tijd.
  • Beheer: KillerDesign zorgt ervoor dat de richtlijnen betreffende huisstijl zijn vastgelegd in een (digitaal) huisstijlboek. Uiteraard ordenen we alle sources-files en slaan ze overzichtelijk op. Je huisstijl is binnen een handomdraai digitaal toepasbaar.
  • Visuals: Een exclusief social media kit. Visuals voor Facebook, Twitter, Instagram. Denk bijvoorbeeld aan profielfoto’s en omslagfoto’s.
  • Budget: Het leveren van een “kick-off” pakket. Uitgebreid genoeg voor een beginnende ondernemer met een beperkt budget. Zeer geschikt voor ZZP’ers.

Met alleen een mooie logo heb je nog geen volwaardige huisstijl. Dit is niet voldoende om je klant goed te laten zien wie je bent en wat je wilt uitstralen. Je wilt je klant aanspreken, zichtbaar en herkenbaar zijn. Het ontwikkelen en doorvoeren van een goede huisstijl is voor een groot als klein bedrijf onmisbaar.

KillerDesign helpt je graag met een unieke, duidelijke en professionele huisstijl. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf opvalt en herkenbaar is.

Op zoek naar een te gekke websitebouwer?