Tel: 06 166 605 00

Logo’s

Een logo is een eerste indruk en zoals je weet een eerste indruk maak je maar een keer. De eerste indruk bepaald vaak of iemand verder met je wilt. Het is duidelijk, een professionele logo is een essentieel onderdeel van de branding. Logo’s zijn er in velen stylen, een symbol, naam in mooie lettertype of een combinatie van kleuren.

KillerDesign Logo’s

  • Visie: We zetten samen op een rij wie je klanten en relaties zijn, wat voor uitstraling je bij die doelgroep vindt passen en welke boodschap je wilt uitdragen. KillerDesign helpt je graag dit helder te krijgen en je op de goede spoor te zetten.
  • Design: Fris, vernieuwend en een gezonde doses lef. Deze eigenschappen zorgen voor creatieve, moderne ontwerpen welke helemaal aansluiten bij de huidige tijd.
  • Beheer: KillerDesign zorgt ervoor dat de richtlijnen betreffende huisstijl zijn vastgelegd in een (digitaal) huisstijlboek. Uiteraard ordenen we alle sources-files en slaan ze overzichtelijk op. Je huisstijl is binnen een handomdraai digitaal toepasbaar.
  • Visuals: Een exclusief social media kit. Visuals voor Facebook, Twitter, Instagram. Denk bijvoorbeeld aan profielfoto’s en omslagfoto’s.
  • Budget: Het leveren van een “kick-off” pakket. Uitgebreid genoeg voor een beginnende ondernemer met een beperkt budget. Zeer geschikt voor ZZP’ers.
Een goed logoheeft vaak de volgende eigenschappen. Het logo is uniek. Er zijn niet teveel elementen toegevoegd. De kracht zit hem vaak in de eenvoud en herkenbaarheid, “Less is more”.

Het maken van een professioneel logo is niet eenvoudig, gaat veel tijd in zitten en je moet over bepaalde software beschikken om er überhaupt een te kunnen ontwerpen in alle juiste bestandsformaten. Geef je het logo ontwerpen voor je bedrijf liever uithanden en/of heb je advies nodig? KillerDesign helpt je hier graag bij.

Op zoek naar een te gekke websitebouwer?