Tel: 06 166 605 00

Visitekaartje

Als je wilt dat potentiële klanten jou niet vergeten, zorg dan dat je een goede indruk achterlaat met je visitekaartje. Bij de vormgeving van een visitekaartje zijn een aantal belangrijke punten waar je rekening mee moet houden. Althans, als jij je wilt onderscheiden en op wilt vallen.

Een visitekaartje moet passen bij de huisstijl van je bedrijf en het bedrijfslogo moet zo gepositioneerd worden dat deze volledig tot zijn recht komt. Een visitekaartje bevat essentiële gegevens, niets meer en niets minder. En in sommige gevallen kun je een functie toevoegen of een combinatie met een afsprakenkaartje maken.

KillerDesign Visitekaartje

  • Design: Fris, vernieuwend en een gezonde doses lef. Deze eigenschappen zorgen voor creatieve, moderne ontwerpen die helemaal aansluiten bij de huidige tijd.
  • Beheer: KillerDesign zorgt ervoor dat de richtlijnen betreffende huisstijl (-visitekaartje) zijn vastgelegd in een (digitaal) huisstijlboek. Uiteraard worden alle sources-files geordend en overzichtelijk digitaal opgeslagen. Jouw visitekaartje is binnen een handomdraai digitaal toepasbaar.
  • Visuals: Optioneel; een exclusief web-kit. We leveren digitale visitekaartjes voor social media en/of speciale online contactformulieren.
  • Budget: Het leveren van een “kick-of” pakket. Uitgebreid genoeg voor een beginnende ondernemer met een beperkt budget. Zeer geschikt voor ZZP’ers.
We adviseren je ook welke papiersoort en welke afwerking het beste bij je bedrijf past. KillerDesign zorgt ervoor dat je visitekaartje opvalt en kwaliteit en professionaliteit uitstraalt. Wil je visitekaartjes laten drukken? Ook dat regelen wij voor jou.

Op zoek naar een te gekke websitebouwer?