Tel: 06 166 605 00

Webdesign

Een goede website zorgt ervoor dat je snel gevonden wordt door (potentiële) klanten en is jouw digitale visitekaartje. Een klant zal jouw website goed onder de loep nemen voordat hij zaken met je doet. Het is belangrijk dat jouw website goed vindbaar is, gebruiksvriendelijk en zowel op een desktop als mobiele apparaten goed werkt. Daarnaast wil je ook een mooi design. Zo’n website kunnen wij voor jou bouwen.

KillerDesign Websites

  • Gebruiksvriendelijk: Wij weten design met functionaliteit te combineren. Wij richten jouw website zo in dat bezoekers naar de belangrijke punten van jouw website worden geleidt.
  • Design: Een website hoort er mooi uit te zien, want het design is een essentieel onderdeel van het bedrijfsimago. Het is belangrijk dat de huisstijl van jouw bedrijf of merk uitstraalt en bij de vormgeving zullen wij hier aldoor bewust aan werken.
  • Doelgericht: Uniek, specifieke wensen …
  • Beheer: Wij bouwen websites in een content management systeem, zodat het mogelijk is dat jij jouw website zelfstandig en gebruiksvriendelijk kan beheren.
Wij geven je advies welk systeem het best bij jou en de wensen voor jouw website past. Hoe uniek je wensen ook zijn, wij vinden het belangrijk dat we ervoor zorgen dat je precies krijgt wat je graag wilt.

Op zoek naar een te gekke websitebouwer?