Tel: 06 166 605 00

Onderhoud

Eindelijk is het zover je hebt een mooi website die goed functioneert. Je bent helemaal tevreden. Alleen waar je wellicht niet over hebt nagedacht is het onderhouden van je website. Het kan een hele tijd goed gaan, maar geen onderhoud aan je website levert je uiteindelijk problemen op. Daarom bieden wij een onderhoudsmodule aan. Je hebt dan geen zorgen en werk aan het onderhoud van je website.

KillerDesign webonderhoud

  • Veiligheid: Updates en onderhoud betekent het afdichten van beveiligingslekken, profiteren van nieuwe functionaliteiten. Niemand zit te wachten op een gehackte website.
  • Herstel: Elke dag maken we een volledige backup van je website. Mocht je per ongeluk iets “verkeerd” hebben gedaan, dan kun je altijd terugvallen op deze back-up.
  • Configuratie: Geen angst meer voor tijdrovende configuratie of onjuist updaten van geïnstalleerde plugins. Dat regelen wij nu allemaal voor jou.
  • Snelheid: Fouten, overbodige data opslag en/of verkeerde instellingen op je website, kunnen worden veroorzaakt door achterstallig onderhoud. Wij houden je website snel en up to date.
  • SEO impact: Een website wordt flink afgerekend als je niet voldoet aan veiligheid of als je website niet goed onderhouden is. Niet alleen de laadtijd gaat flink achteruit, maar je website zal ook veellager scoren in zoekmachines.
Het is belangrijk dat je je website goed onderhoudt. Zo blijft het platform snel, veilig en kwalitatief hoogwaardig. Door op tijd je website op te schonen, updates en technische aanpassingen door te voeren, gaat jouw website mee met de huidige technologie.Je website is hierdoor duurzaam en kan jaren mee. Je hoeft dan niet na een aantal jaren je website te laten vervangen.

Het is niet makkelijk om een website technisch te onderhouden. Bovendien kost dit ook veel tijd. Mocht je hulp nodig hebben bij het technisch onderhoud van je website, dan doen wij dit graag voor je.

Op zoek naar een te gekke websitebouwer?